Agencija za mobilnost i programe EU organizira seminare i webinare

Agencija za mobilnost i programe Europske unije ove godine je pripremila nekoliko seminara i webinara, a sve u svrhu pripreme potencijalnih korisnika za prijavu na Poziv na dostavu projektnih prijava u sklopu programa Erasmus+ za 2015. godinu. Seminari i webinari održat će se od 2. do 16. prosinca 2014. kako bi potencijalni prijavitelji imali dovoljno vremena za pripremu i razradu projektnih ideja, budući da se rokovi za prijavu protežu od veljače do listopada 2015., ovisno o aktivnosti i području prijave.

Podsjetimo, Erasmus+ najveći je program Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta za razdoblje od 2014. do 2020., a cilj mu je poboljšanje vještina i zapošljivosti te modernizacija obrazovanja, osposobljavanja i civilnog društva. Zahvaljujući tom programu više od četiri milijuna Europljana, pa tako i građana Republike Hrvatske, imat će priliku studirati, osposobljavati se, stjecati radno iskustvo i volontirati u inozemstvu.

Za sudjelovanje na seminarima i webinarima potrebno se prijaviti putem registracijskih obrazaca. Prezentacije će biti dostupne isključivo u elektroničkom obliku, a bit će objavljene na mrežnim stranicama Agencije dan prije događanja.

Okvirne programe seminara i webinara možete pronaći ovdje. Registracijskom obrascu za seminare možete pristupiti putem linka, a registracijskom obrascu za webinare možete pristupiti ovdje. Za sudjelovanje na seminarima potrebno se prijaviti do 21. studenoga 2014., a za sudjelovanje na webinarima najkasnije do 25. studenoga 2014.

Za sve dodatne upite, možete se obratiti na adresu elektroničke pošte Agencije: AMPEU.seminari@mobilnost.hr
Izvor: Agencija za mobilnost i programe Europske unije

You may also like...