Druga po redu biciklijada općine Oriovac

Jučer, na blagdan Tijelova, KUM Limes iz Slavonskog Kobaša nastavio je sa svojim aktivnostima te je i ove godine za sve mještane organizirao 2. po redu biciklijadu općine Oriovac. Podsjetimo se da je prošlogodišnja organizacija izuzetno dobro prošla te da je preko 150 učesnika jako dobro prihvatilo ovakvu vrstu zabave. Ove godine možemo istaknuti kako je broj učesnika znatno porastao te je preko 200 sudionika etapu dugu 23km započelo u 14 sati. Početna točka bila je Slavonski Kobaš, a nastavak dionice kretao se u smjeru Oriovca te Lužana i ponovno Slavonskog Kobaša.
Događaj je imala priliku otvoriti novoizabrana zamjenica načelnika Općine Oriovac, Željka Čorak koja je prije samog početka biciklijade pozdravile sve sudionike, zahvalila se na odazivu i poželjela ustrajnost na ovoj, ne tako kratkoj, dionici. Sunčano vrijeme i ugodna temperatura zraka od 25° učinilo je ovu biciklijadu po drugi put uspješnom, a za taj uspjeh u provedbi i organizaciji valja pohvaliti i glavnog pokrovitelja Općinu Oriovac, te ostale sponzore Rekord-tim d.o.o., OPG Stjepan Lalić, CITO d.o.o, AP Đuro Pavelić, Frizerski salon i trgovina Kaća, Iva Ivezić, Amaretto bar, Caffe Velebit Oriovac.
Riječi zahvalnosti uputio je i organizator DVD-ovima s područja općine koji su na punktovima posluživali osvježavajuće napitke i brinuli o sigurnosti u prometu.

 

Izvor: oriovac.hr

You may also like...