INA pokreće projekt „Prostor za vaše ideje“

prostor za idejeImate sjajnu ideju? Dobar projekt? Ili jednostavno trebate prostor za uspješnu realizaciju svog poslovanja? INA je u sklopu projekta „Prostor za vaše ideje“ raspisala natječaj kako bi vašim idejama dala priliku da se ‘usele’ u naše prostore. Cilj ovog projekta je dati na korištenje prostore, koji većinom nisu u upotrebi, zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice.

Svim zainteresiranim kandidatima, kompanijama, obrtnicima i poduzetnicima, institucijama, neprofitnim, volonterskim, sportskim, kulturnim i sličnim udrugama, tijelima lokalne zajednice te fizičkim osobama, na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske, a svoj interes za sudjelovanje u projektu mogu iskazati do 14. listopada 2014., dok se prijedlozi poslovnih ideja očekuju zaključno s 1. prosincem 2014.

Prednost u sklapanju partnerskog odnosa s Inom imat će prijedlozi poslovnih ideja koji kao ključne točke projekta ističu neke od sljedećih elemenata:

  • svojom djelatnošću doprinose društvenom i/ili gospodarskom razvoju lokalne zajednice;
  • nude moguću financijsku perspektivu za Inu;
  • dugoročno su održivi;
  • imaju pozitivan utjecaj na aspekt zaštite okoliša;
  • odnose se na zadovoljavanje nužnih potreba socijalno ugroženih kategorija društva (djeca, žene, bolesni, stariji i nemoćni, marginalizirane skupine i sl.).

INA će budućim partnerima ponuditi povoljnije uvjete i cijene za dugoročni zakup lokacija, pomoć u razvijanju poslovne ideje te potencijalno sudjelovanje u realizaciji projekta kao investicijski partner, dok se od partnera očekuje da svoje stručno znanje, iskustvo i sposobnosti upotrijebe u interesu održivog i učinkovitog poslovanja, odnosno razvoja predloženih poslovnih ideja.

Više informacija o projektu možete pronaći OVDJE.

Izvor: www.ina.hr

You may also like...