INA sufinancira ekološke projekte i ove godine. Prijavite svoj projekt do 21. svibnja!

S ciljem širenja svijesti  o važnosti očuvanja prirode i okoliša, INA je 2014. godine pokrenula program Zeleni pojas u sklopu kojeg je na suradnju pozvala organizacije civilnog društva, javne obrazovne ustanove (škole, vrtiće, fakultete), dobrovoljna vatrogasna društva te parkove prirode kako bi zajedničkim snagama pridonijeli očuvanju okoliša u lokalnim zajednicama.

Jednom godišnje uoči Dana planeta Zemlje, INA objavljuje javni natječaj za sufinanciranje ekoloških projekata poput pošumljavanja, uređenja zelenih površina, čišćenje podmorja, priobalja, jezera i rijeka, edukacije o ekologiji te druge slične aktivnosti iz područja zaštite okoliša i prirode.

U prvoj godini realizacije na otvoreni natječaj je pristiglo 58 projekata od kojih je izabrano 12 najboljih. Na natječaj 2015. godine pristiglo je 136 prijava od kojih je odabrano 15 pobjedničkih ideja. Na natječaj Zeleni pojas 2016. godine zaprimljene su rekordne 222 prijave od kojih je komisija odabrala 17 projekata, dok su jedan dodatni projekt odabrali fanovi Inine Facebook stranice.

Način prijave i sve potrebne informacije pronađite na navedenom linku:

http://www.ina.hr/zelenipojas/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=zeleni-pojas&utm_content=600×315

 

Izvor: www.ina.hr

You may also like...