Javni poziv za prijavu projektnih ideja za izradu LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a Posavina

Lokalna akcijska grupa „Posavina”

objavljuje

JAVNI POZIV

za prikupljanje projektnih ideja za izradu

LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a „Posavina“

Lokalna akcijska grupa „Posavina” (u daljnjem tekstu: LAG Posavina) poziva sve zainteresirane građane, tvrtke, obrte, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, zadruge, udruge, javne ustanove i institucije isključivo s područja općina Nova Kapela, Oriovac, Brodski Stupnik, Bebrina, Sibinj, Podcrkavlje i Čaglin da prijave svoje projektne ideje koje mogu doprinijeti podizanju kvalitete života stanovnika na području LAG-a te gospodarskom, infrastrukturnom i društvenom razvoju područja.

 

Prikupljene projektne ideje će se ocijeniti sukladno propisanoj metodologiji te će se na taj način kreirati lista projekata koji će se financirati iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, CLLD programa te drugih fondova i izvora financiranja.

 

Cilj ove aktivnosti jest uspostavljanje baze projekata te izrade akcijskog plana provedbe lokalne razvojne strategije (u daljnjem tekstu: LRS).  Ujedno ovim putem pruža se mogućnost svim zainteresiranim lokalnim dionicima da kandidiraju vlastite razvojne ideje za zajedničku razvojnu strategiju.

 

Ovaj Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo s ciljem izrade baze projekata i definiranja LRS, a vlasništvo nad projektnim idejama će se u potpunosti poštivati. Preporučljivo je da projektni prijedlozi imaju veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu te veći utjecaj na razvoj zajednice.

 

Svaki prijavitelj može prijaviti više projektnih prijedloga, svaki zasebno na posebnom obrascu. Prijava na Javni poziv dostavlja se na obrascu u prilogu osobnim dolaskom, na e-mail adresu:

                                                                                                                               lag.posavina.ured@gmail.com

                                                                                                                                      lag.posavina@gmail.com

 

    ili poštom:

       LAG „Posavina“

  Brodski Stupnik, Stjepana Radića 117, 35253

 

 

 

Za daljnje informacije ili u slučaju nejasnoća kontaktirajte nas na tel: 035/221-535 ili na mob: 099/350-3080, 099/207-0019,099/2644-396.

 

 

 

                                                                                       Predsjednica LAG-a POSAVINA

                                                                                           ŽELJKA ČORAK

 

You may also like...