ODRŽAN TREĆI DAN TJEDNA EU FONDOVA POSVEĆEN PROGRAMU RURALNOG RAZVOJA

U Zagrebu, 26. travnja 2017. godine u hotelu Sheraton, održan je treći dan u sklopu Tjedna EU fondova (24. – 28. travnja 2017. godine) posvećen predstavljanju Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020. koji je i ove godine privukao iznimno veliki broj posjetitelja.

Nakon pozdravnog govora državne tajnice Ministarstva poljoprivede gđe. Marije Vučković, sudionici su imali priliku čuti najnovije informacije o aktualnim natječajima mjere 4 “Ulaganja u fizičku imovinu”, dosadašnjim i budućim natječajima mjere 6 “Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja”, kao i sudjelovati u panel raspravi na temu iskustva u provedbi Programa ruralnog razvoja, s pomoćnikom ministra, g. Krešimirom Ivančićem te s predstavnicima relevantnih institucija, kojima su u opisu djelovanja i aktivnosti povezane uz provedbu Programa ruralnog razvoja: Razvojne agencija Virovitičko podravske županije (VIDRA), Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske poljoprivredne komore, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatske udruge banaka, Savjetodavne službe te Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Na panel raspravi je sudjelovao i predstavnik PPK Karlovačke mesne industrije d.d., korisnik podmjere 4.2 i mjere 103 IPARD programa te OPG Luka Trogrlić, korisnik podmjere 6.3.,  koji su svojim uspješnim iskustvima svim potencijalnim korisnicima približili procedure prijave i mogućnosti u  ostvarivanju prava na potpore Programa ruralnog razvoja.

Informacije o svim danima u sklopu Tjedna EU fondova možete pogledati ovdje.

Izvor: www.apprrr.hr

You may also like...