Održane radionice “Primjena novoga Zakona o udrugama u praksi”

unnamed (1)

U organizaciji LAG-a Posavina (izvoditelj CTR d.o.o.) tijekom protekla dva tjedna održane su radionice „Primjena novog Zakona o udrugama u praksi“. Do sada su predavanja održana u općinama Sibinj, Nova Kapela, Oriovac, Brodski Stupnik i Bebrina. Preostala predavanja su u Podcrkavlju, 21.01. i u Čaglinu, 30.01.2015. godine. Oba u tamošnjim vijećnicama sa početkom u 18 sati.

IMG_0671

Pokazan je izuzetno veliki interes za ovakvu vrstu radionica od strane predstavnika udruga. Naime, na dosadašnjim radionicama bila su prisutna 154 predstavnika udruga sa područja ovih pet općina, a do kraja ovog ciklusa očekuje se do 200-njak predstavnika, što pokazuje da prevladava veliki interes za sve promjene u novom zakonu, kao i primjenu istog u praksi.

IMG_0676

LAG Posavina se zahvaljuje svima koji su se odazvali na predavanja, te voditeljicama radionica Ani Crnac, dipl.oec. i Ivani Penić mag.iur.

Također, ovim putem pozivamo sve udruge sa područja našeg LAG-a na suradnju, da nam se slobodno obrate sa svojim idejama i upitima te da zajedničkim snagama pridonesemo boljitku naše lokalne zajednice.

IMG_0684IMG_0694unnamed (2)Radionica o primjeni novog zakona o udrugamaunnamed

You may also like...