Podijeljeni prvi paketi higijenskih potrepština u sklopu projekta „Radom za zajednicu i sebe!“ u okviru programa „ZAŽELI“

Jedna od aktivnosti u sklopu provedbe projekta „Radom za zajednicu i sebe!“ Lokalne akcijske grupe Posavina,  je nabava i podjela paketa higijenskih potrepština krajnjim korisnicima projekta, tj. osobama u potrebi kojima zaposlene žene pomažu u njihovim domovima.

Na području općina Brodski Stupnik, Oriovac i Nova Kapela podijeljena su 302 paketa higijenskih potrepština korisnicima projekta “Radom za zajednicu i sebe!”, a kojeg provodi Lokalna akcijska grupa Posavina. Po predviđenom financijskom proračunu projekta, korisnici će tijekom provedbe projekta redovito dobivati potrepštine za održavanje higijene stambenog prostora. Nakon uspješnog provedenog postupka javne nabave, odobren je ponuditelj te je s istim sklopljen okvirni sporazum na razdoblje od dvije godine. Higijenske potrepštine su planirane do najviše 200,00 kn na mjesečnoj razini po krajnjem korisniku. Krajnji korisnici su dobili osnovne higijenske artikle kako bi zaposlene žene mogle kvalitetno odrađivati svoj posao.

Cjelokupni iznos za potrepštine financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

You may also like...