Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2014.

Poljoprivredno- poduzetničke ideje 2014.

LAG POSAVINA je na poziv partnerskog LAG-a ZAPADNA SLAVONIJA, koji djeluje na području zapadnog dijela Brodsko-posavske županije, po prvi put se pridružila manifestaciji “Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2014.” koja je namijenjena poduzetnicima iz djelatnosti poljoprivrede, prehrambene industrije, stočarstva i usluga povezanih sa njima sa edukativnim sadržajem i temama namijenjenim posjetiteljima koji žive na ruralnom području.

Šesnaesta savjetodavna manifestacija „Poljoprivredno poduzetničke ideje 2014.“ održana je 24. i 25. siječnja 2014. godine u prostorima Društvenog doma i Doma kulture u Novoj Gradiški.

  Poljoprivredno- poduzetničke ideje 2014.

Manifestaciju je otvorila pomoćnica ministra poljoprivrede Zvjezdana Blažić koja je istaknula kako će edukacija biti osnovni temelj budućeg razvoja poljoprivrede kao i kvalitetni projekti i udruživanje te najavila jedinu temu ovogodišnje manifestacije:

„Program ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.”

koji je prezentirala načelnica sektora u Ministarstvu poljoprivrede Nada Trgovčević-Letica.

Poljoprivredno- poduzetničke ideje 2014.

U pripremi bogatog programa, organiziranog od strane LAG-a Zapadna Slavonija, pomogli su predstavnik Ministarstva poljoprivrede gosp. Ivan Ciprijan, gđa. Snježana Tolić – Poljoprivredni fakultet Osijek, gosp. Mijo Gašparović – Poljoprivredno-savjetodavna služba te prestavnici LAG-a Slavonska ravnica i LAG-a Posavina.

Poljoprivredno- poduzetničke ideje 2014.

You may also like...