• 035/221-535
  • Stjepana Radića 117, Brodski Stupnik, Croatia
  • info@lag-posavina.hr

POTPISIVANJE UGOVORA DJELATNICA ZA POMOĆ U KUĆI U OKVIRU PROJEKTA “RADOM ZA ZAJEDNICU I SEBE!”

Dana 30. travnja 2018. godine u prostorijama Općine Brodski Stupnik, Nova Kapela i Oriovac obavljeno je službeno potpisivanje Ugovora o radu na određeno vrijeme za  radno mjesto Djelatnica za pomoć u kući u sklopu projekta „Radom za zajednicu i sebe“. Ugovor je potpisalo svih 60 zaposlenih žena i to 15 zaposlenih žena iz Općine Brodski Stupnik, 30 zaposlenih žena iz Općine Nova Kapela te 15 zaposlenih žena iz Općine Oriovac.

Na potpisivanju Ugovora  o radu prisustvovali su načelnik Općine Brodski Stupnik Goran Jelinić, načelnik Općine Nova Kapela Ivan Šmit, zamjenica načelnika Općine Oriovac i predsjednica LAG-a Posavina Željka Čorak, te voditeljica projekta Marina Šimunović i koordinatori Marija Đikić i Tomislav Grbić.

Načelnici općina pozdravili su sve nazočne i čestitali novozaposlenim ženama, te im ukazali kako je ovo radno mjesto na koje su zaposlene jako vrijedno iz razloga što će svakodnevno biti u kontaktu i pomagati osobama u potrebi, te osobama starije životne dobi koje su same i kojim je svakako potrebna pomoć kako u radovima tako i u socijalnom uključivanju.