Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje na platformi Doniraj.org

Pozivamo organizacije civilnog društva registriranih u Republici Hrvatskoj, koje su osnovane i djeluju na području lokalnih zajednica u pet slavonskih županija (Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske) da se jave na poziv za iskaz interesa Zaklade Slagalica za sudjelovanje na platformi Doniraj.org kojom se podupiru projektne ideje/građanske akcije za razvoj lokalne zajednice.

Doniraj.org je novi alat Zaklade Slagalica kojim pomažemo organizacijama civilnog društva u financiranju lokalnih inicijativa.

Doniraj.org Zaklade Slagalica je jednostavan i brz alat za prikupljanje dodatnih sredstava za sve organizacije civilnog društva koje imaju ideju koja potiče razvoj njihove lokalne zajednice i kojima nedostaju sredstva za njenu realizaciju, a koja se mogu prikupiti motiviranjem građana na doniranje.

Doniraj.org je namijenjen za prijavu malih projekata ili jednokratnih akcija koje su pokrenute od strane same organizacije ili zainteresirane skupine građana koji djeluju u ili pri vašoj organizaciji. Organizacije čiji projekti će biti odabrani, dobit će dodatnu podršku i praćenje od strane Zaklade Slagalica.

Uvjeti prijave:

Na Doniraj.org se mogu prijaviti projekti/akcijeorganizacija civilnog društva registriranih u Republici Hrvatskoj, koje su osnovane i djeluju na području lokalnih zajednica u pet slavonskih županija (Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske)

Na Doniraj.orgse mogu prijaviti projekti/akcije koje pozitivno utječu na razvoj lokalne zajednice, jačaju civilno društvo i multi-sektorsku suradnju i uključuju veći broj građana u društveno korisne aktivnosti

Popunite jednostavni on-line obrazca koji se nalazi na OVOM LINKU odgovarajući pažljivo na postavljena pitanja, pošaljite ga do 15. ožujka 2017. godine na adresu e-pošte info@zaklada-slagalica.hr i time je vaša prijava na Doniraj.org završena

Kao on-line modul davanja, Doniraj.org je uspostavljen pomoću IPA projekta „Povjerenje u lokalnu filantropiju“ koji provode Zaklada Slagalica iz Osijeka, Udruga Projekt građanske demokratske inicijative iz Belog Manastira i Udruge Odraz iz Zagreba.

 

Izvor: zaklada-slagalica.hr

You may also like...