Prijedlog godišnjeg plana natječaja za 2015. godinu

Ured za udruge Vlade RH pokreće internetsko javno savjetovanje o  Godišnjem planu natječaja, javnih poziva i drugih programa financiranja projekata i programa organizacija civilnog društva u 2015. godini iz Državnog proračuna RH i fondova Europske unije.

Sukladno zaključcima 7. sjednice Savjeta za razvoj civilnoga društva održane 3. listopada 2014., istaknuta je potreba integralnog planiranja na razini svih javnih davatelja financijskih sredstava za projekte i programe organizacija civilnoga društva, vodeći računa o različitim izvorima sredstava (državni proračun, dio sredstava od igara na sreću, fondovi Europske unije). Valja napomenuti kako se radi o Nacrtu Godišnjeg plana koji se još uvijek nadopunjuje od strane pojedinih tijela. Upravo u svrhu što kvalitetnijeg planiranja u fazi u kojoj se može utjecati na buduće planove tijela, otvoreno je savjetovanje o navedenom Nacrtu.

Putem sljedeće poveznice možete preuzeti nacrt  Godišnjeg plana natječaja u 2015. godini  te Vas molimo da svoje komentare i primjedbe dostavite Uredu za udruge na mail adresu: info@uzuvrh.hr , putem obrasca u nastavku.

Internetsko javno savjetovanje otvoreno je do  7.11.2014.  Po završetku javnog savjetovanja Ured za udruge će objaviti sve zaprimljene primjedbe i komentare kao i izvještaj o rezultatima savjetovanja.

Obrazac savjetovanja

Izvor: Volonterski centar Osijek

You may also like...