Sastanak u HGK o mogućnosti plasiranja hrvatskih proizvoda unutar kineskog zabavnog parka

Hrvatskoj gospodarskoj komori putem Konfucijevog instituta Sveučilišta u Zagrebu i Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu obratila se svjetski poznata produkcijska kuća H. Brothers koja u Kini planira izgraditi nekoliko tematskih zabavnih parkova.

 

Jedan će od tih parkova biti i u sklopu suradnje inicijative 16+1 te će posjetiteljima omogućiti ugođaj 16 europskih zemalja tijekom njihova posjeta zabavnom parku. Tematski će se tako urediti i dio za Hrvatsku, tzv. Hrvatska ulica.

 

Kineska produkcijska kuća stoga traži 20 – 30 hrvatskih tvrtki primarno iz područja uslužnih djelatnosti (restorana), proizvođače rukotvorina i tradicionalnih proizvoda koji su zainteresirani uključiti se u projekt u sklopu mogućnosti prodaje svojih proizvoda u spomenutom zabavnom parku.

 

Predstavnici produkcijske kuće posjetit će Hrvatsku početkom listopada te će se 10. listopada 2017. u 10 sati u HGK (Rooseveltov trg 2, Zagreb) održati prezentacija njihova projekta. Radni jezik sastanka bit će engleski.

 

Pozivamo zainteresirane tvrtke za sudjelovanje na sastanku da se prijave slanjem popunjenog prijavnog obrasca iz privitka na elektroničku adresu jdumicic@hgk.hr najkasnije do 9. listopada 2017.

You may also like...