Stručni skup o biljnoj proizvodnji

HGK –  Županijska komora Osijek vas poziva na  stručni skup o biljnoj proizvodnji  koji će biti održan  u srijedu, 12. veljače, u 10.30 u velikoj dvorani ŽK Osijek, na adresi Europske avenije 13 .

Ovaj skup koji okuplja predstavnike Ministarstva poljoprivrede i drugih institucija povezanih s poljoprivrednom proizvodnjom te proizvođače tradicionalno se u ŽK Osijek održava uoči proljetne sjetve.

Na stručnom će skupu pomoćnik ministra poljoprivrede  Krunoslav Karalić  govoriti o procjenama proljetne sjetve i aktualnim propisima.

Ravnateljica Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  Matilda Copić  predstavit će IT sustav za nadzor poljoprivrednih površina – Monitoring.

U programu stručnog skupa predavanje Proširenje plodoreda pokrovnim usjevima održat će  Bojan Stipešević , profesor osječkog Fakulteta agrobiotehničkih znanosti, dok će svojevrstan nastavak ovog predavanja biti predstavljanje ekološke proizvodnje te dorade sjemena kultura za zelenu gnojidbu Mirka Miladinovića .

Za sudjelovanje na skupu molimo prijavite se do utorka, 11. veljače, do 15 sati putem  online  prijavnice, koja se kao i program predavanja nalazi na: https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-osijek/strucni-skup-o-biljnoj-proizvodnji-najava .

You may also like...