Svečanost predstavljanja projekta razminiranja poljoprivrednih površina u Brodsko-posavskoj županiji

13.10.2014., Komarevo - Ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Drazen Jakopec organizirao je prezentaciju projekta razminiranja "Podrucje naselja Blinjski Kut i Gornje Komarevo" kojoj su uz predsjednika Ivu Josipovica nazocili i predstavnici diplomatskog zbora. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL

Povodom završetka projekta razminiranja poljoprivrednih površina na području Brodsko- posavske županije Ministarstvo poljoprivrede u suradnji spredstavnicima Hrvatskog centra za razminiranje i Ureda za razminiranje Vlade Republike poziva Vas na svečanost predstavljanja projekta.

Razminiranje poljoprivrednih površina financirano je sredstvima mjere 5, tip operacije 5.2.2. Razminiranje poljoprivrednog zemljišta, Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020..

Svečanost će se održati 25. veljače 2016. godine s početkom u 10,30 sati u Općini Gornji Bogićevci, Trg hrvatskih branitelja 1.

Uz predstavljanje rezultata projekta razminiranja održat će se i predavanje za poljoprivredna gospodarstva koja su vlasnici razminiranih poljoprivrednih površina, a ujedno i potencijalni korisnici mjera Programa.

U sklopu programa rad i djelovanje  Lokalne akcijske grupe Posavina, predstavit će voditelj Goran Jelinić, kao i ostali LAG-ovi s područja Brodsko-posavske županije, LAG Zapadna Slavonija i LAG Slavonska Ravnica.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na svečanosti i predavanju molimo ispunite prijavni obrazac na poveznici prijava.

https://docs.google.com/forms/d/11oZRHAFZEaP7EfNPr-yRCYsFQlwQlY8keZ67AmzdJOw/viewform

 

U prilogu: dnevni red

You may also like...