Udruga za mlade STUP iz Brodskog Stupnika provodi projekt Vratimo uriji stari sjaj!, klikajte i donirajte na Doniraj.org

Tri udruge, među kojima je Udruga za mlade Stup iz Brodskog Stupnika kreću u 30. dnevnu kampanju prikupljanja sredstava za svoju akciju. Udruga za mlade STUP obnoviti će staro dječje igralište na poznatoj Uriji u Brodskom Stupniku i nabaviti tri igrala.

Inicijativa se nalazi na stranici Doniraj.org koja se može ostvariti uz vašu pomoć.

Evo na koji način: kliknite na Doniraj.org. Pregledajte kampanje. Odaberite projekt Urija za dječju igru!. Registrirajte se. Donirajte iznos. Možete se više puta vratiti i donirati, ako to želite.

Sve što donirate, 10, 20, 100 ili više kuna, važno je i puno će značiti. Vašom podrškom oni će biti korak bliže realizaciji svoje akcije. Uključite se!

Doniraj.org je alat koji je namijenjen lokalnim, malim organizacijama na području pet slavonskih županija, i omogućava relativno brzo i transparentno prikupljanje sredstava. Sve aktivnosti na platformi prati Zaklada Slagalica koja je pokrenula ovaj sustav i sudjelovala u odabiru akcija za ovaj prvi krug kampanja.

Doniraj.org je pokrenut u sklopu projekta IPA 2012 „Povjerenje u lokalnu filantropiju“ koji provodi Zaklada Slagalica u suradnji s partnerskim udrugama Odraz iz Zagreba i P.G.D.I. iz Belog Manastira uz financijsku podršku Europske unije i sufinanciranje od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izvor: www.zaklada-slagalica.hr

You may also like...