Veliki uspjeh – sa područja LAG-a Posavina odobreno 5 projektnih ideja!

Komisija za procjenu projektnih prijedloga procijenila je prijave na Poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u novom programu financijskih podrški “LokoVez” objavljen 15. veljače 2016. godine, te donijela odluku o upućivanju u daljnju proceduru 16 projektnih ideja s područja četiri županije.

Sa područja LAG-a Posavina odobreno je 5 projektnih ideja: “Svi smo MI partneri” (ŠD BS SS), “Uređivanje Markovog Trga” (LIMES), “Zajedništvo za 5!” (KUD LUKA ILIĆ-ORIOVČANIN), “Zajedništvo iznad svega!” (KUD ZRINSKI) i “Parlaj ti, parlam ja – Parlaonica!” (LAG POSAVINA).

Predstavnici organizacija prijavitelja će tijekom iduća dva mjeseca proći dodatnu obuku o prikupljanju sredstava u lokalnim zajednicama, planiranju i mobiliziranju zajednice koju će zajednički provesti Zaklada Slagalica i Zaklada Zamah uz podršku regionalnih mreža Šalter i E-misija. Nakon završene obuke organizacije će u svojim općinama i gradovima krenuti prikupljati sredstva potrebna za sufinanciranje, a ugovaranje preporučenih projekata je predviđeno do kraja kolovoza ove godine.

Popis preporučenih projekata pogledajte OVDJE.

 

Izvor: zaklada-slagalica.hr

 

 

You may also like...