Provedba projekta “Sudjeluj, zaključuj, odlučuj!”

Općina Brodski Stupnik sa partnerima LAG-om Posavina, Bebrinskom udrugom mladih i Kutljanskom udrugom mladih provodi projekt Sudjeluj, zaključuj, odlučuj! koji je financiran od Ministarstva socijalne politike i mladih iz raspoloživih sredstava djela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Ukupna vrijednost projekta:   69.542,00 kn

Financijska sredstva odobrena od Ministarstva socijalne politike i mladih :     43.522,00 kn

Financijska sredstva sufinancirana od Općine Brodski Stupnik:       21.020,00 kn

Financijska sredstva sufinancirana od LAG-a Posavina:                      5.000,00 kn

Trajanje provedbe projekta: 4.11.2015.g. – 30.10. 2016.g.

Cilj projekta je kroz radionice i edukacije podići svijest mladih u svojoj lokalnoj zajednici. Kroz osnovanu udrugu za mlade i Savjet mladih ostvarit će se institucionalizirana suradnja mladih.

Kako bi se ostvarila svrha projekta kroz radionice i edukacije  će se provesti suradnja s partnerima i vanjskim suradnicima, mladima će se prezentirati mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova kroz rad udruga tako i kroz razvoj poljoprivrednih gospodarstava.

Mladi će se upoznati s društveno-političkim procesom i sustavom lokalne samouprave, koji će rezultirati poboljšanom zajedničkom suradnjom i napretkom u budućnosti.

Organiziranjem kina na otvorenom i prikazivanjem dokumentarnim filmova za mlade edukativnog sadržaja potaknut ćemo mlade na međusobno druženje i suradnju s ciljem razvoja novih ideja kako bi unaprijedili kvalitetu života mladih s područja Općine, ali i susjednih općina.

Pozivamo sve mlade s područja Općine Brodski Stupnik i LAG -a Posavine koji su zainteresirani volontirati, sudjelovati na edukacijama i informativnim radionicama koje su od velike važnosti za povezivanje i udruživanje te djelovanje kroz rad buduće udruge za mlade i Savjeta mladih.

Za dodatne informacije obratite se u Općinu Brodski Stupnik na telefon 035/427-137 (kontakt osoba Tomislav Grbić) na mail:  opcina-brodski.stupnik@sb.t-com.hr i u LAG Posavina na telefon 035/221-535 (kontakt osoba Marina Šimunović i Suzana Lesan) ili na mail: lag.posavina@gmail.com.

 

Logo - 2 - sudjeluj - odlučuj - zaključuj - gotov

 

You may also like...