1. ROCK FEST U BRODSKOM STUPNIKU

Udruga za mlade STUP organizirala je 1. Rock fest u Brodskom Stupniku. Organiziranje Rock festa jedna je od aktivnosti u sklopu projekta „Sudjeluj, zaključuj, odlučuj!“ koji je prijavljen od strane Općine Brodski Stupnik na natječaj Ministarstva socijalne politike i mladih. Projekt je prijavljen u partnerstvu s Lokalnom akcijskom grupom Posavina, Bebrinskom udrugom mladih te Kutljanskom udrugom mladih. Cilj projekta „Sudjeluj, zaključuj, odlučuj!“ je podići svijest mladih u našoj zajednici.

U sklopu navedenog projekta članovi Udruge za mlade STUP su s predstavnicima Općine Brodski Stupnik te Lokalne akcijske grupe Posavina organizirali 1. Rock fest u Brodskom Stupniku. Prilikom organiziranja Rock festa htjeli smo dati priliku mladim glazbenicima s našeg područja da pokažu svoje talente, ali i afirmiranim grupama s dugogodišnjim iskustvom. Naši izvođači su bili Mislav Javor, Stela Paradžik, Deja Vu, Vokalno instrumentalni sastav Cirkus, grupe Plagijat i Republika.

Iako je koncert planiran na otvorenom uz ugodnu ljetnu večer i seosku atmosferu, zbog lošeg vremena morali smo preseliti u Društveni dom u Brodskom Stupniku no to nije pokvarilo održavanje „svirke“ i dobru posjećenost.

Zahvaljujemo se svima na dolasku i potpori mladoj udruzi STUP. Nadamo se će Rock fest postati tradicionalan…..i vidimo se dogodine.

Previous Image
Next Image

You may also like...