JUDO SE VRATIO U ČAGLIN

Judo klub „Kutjevo“ nastavljajući sa sjajnim radom i velikim interesom za taj sport napravio je judo sekciju u Čaglinu. Podsjetimo da je judo u Čaglinu postojao prije 8 godina kada je trener bio Hrvoje Prevolšek, današnji trener juda kluba „Kutjevo“ u Kutjevu. Sekcija juda u Čaglinu broji oko 50 judaša u dobi od 5-18 godina koju će trenirati Robert Garc.

-Zadovoljan sam brojem upisane djece na judo budući da smo mala sredina.

Osobno se zahvaljujem ravnateljici i pedagogici osnovne škole u Čaglinu, te načelniku općine Čaglin Daliboru Bardaču koji su mi puno pomogli da judo ponovno zaživi u Čaglinu. Nadamo se i dalje uspješnom radu judo kluba „ Kutjevo“ i novoj sekciji u Čaglinu, isto tako i suradnji sa školom i općinom Čaglin- istakao je trener sekcije juda u Čaglinu Robert Garc.

Što se tiče općine Čaglin, kako nam je rekao načelnik Dalibor Bardač, uvijek će se podržavati i financijski pratiti, u proračunskim mogućnostima, svi takvi i slični sportovi posebice za koji iskaže zainteresiranost veći broj djece.

-Svi oni koji se odluče biti nosioci bilo kojih projekata, koji su za dobrobit općine Čaglin, bilo da se radi o kulturnim ili sportskim sadržajima imati će makismalnu podršku lokalne samouprave.

Pozdravljam inicijativu i ponovni povratak judo sporta u Čaglin. Pomagati ćemo koliko god budemo mogli na sve načine što je u konačnici u interesu svih nas koji živimo na ovom području – kratko je prokomentirao povratak judo sporta u Čaglin načelnik općine Dalibor Bardač.

 

Izvor: opcina-caglin.hr

You may also like...