Natječaj za izbor “Uzorne seoske žene”

Radi promicanja obiteljskih vrijednosti i za to posebnih zasluga žene i majke,  očuvanja i unaprjeđenja tradicijske kulture, a samim tim priznavanja važnosti žena na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Brodsko-posavska županije u suradnji s općinama, LAG-ovima i Savjetodavnom službom organizirati će izbor najuzornije seoske žene Brodsko-posavske županije u nedjelju 06. rujna 2015.godine u Sikirevcima s početkom u 17 sati.

Prošlogodišnja pobjednica županijskog izbora najuzornije žene bila je Kata Nikolić iz Sikirevaca. Osnovni kriterij koji treba ispuniti svaka kandidatkinja za prijavu na izbor najuzornije seoske žene Brodsko-posavske županije je život na selu i privređivanje na svom gospodarstvu. Nakon dostavljenih prijava predstavnici Ocjenjivačkog suda tijekom kolovoza posjetiti će kandidatkinje i ocijeniti uređenost  gospodarstava i kućanstva, gostoljubivost te proizvode kandidata.

Molimo sve zainteresirane kandidatkinje da se jave na kontakt tel. LAG-a Posavina – 035/221-535, ili na 099/350-3080 – Suzana Lesan.

Osobno se može doći i u ured LAG-a Posavina.

ili

u Upravni odjel za poljoprivredu – 099/218-2401 – pročelnik Željko Burazović.

 

 

You may also like...