Objavljen Poziv „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“

Ministarstvo gospodarstva objavilo je Trajni otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava pod nazivom „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja“.

Opći cilj Poziva je razvoj novih proizvoda (dobara i usluga), tehnologija i poslovnih procesa kroz povećanje privatnih ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije, te jačanje kapaciteta poduzeća za istraživanje, razvoj i inovacije, kroz poboljšanje njihove suradnje s institucijama za istraživanje i razvoj.

Prihvatljivi prijavitelj je mikro, mali, srednji ili veliki poduzetnik.

Iznos bespovratnih sredstava iz EFRR koji se dodjeljuje u okviru ovog Trajno otvorenog Poziva iznosi 748.000.000,00 HRKkoji je osiguran temeljem OPKK. Najniža vrijednost potpore iznosi 190.000,00 HRK, a najviša vrijednost potpore iznosi 56.000.000,00 HRK.

Poziv se vodi kao trajni otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijedloga s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do 31. prosinca 2019. godine.

Detaljnije o natječaju možete pročitati ovdje!

Kako bi provjerili može li se vaš projekt financirati putem ovog natječaja ispunite upitnik dostupan OVDJE i pošaljite ga na adresu ivana.rukavina@eu-projekti.com

 

Izvor: eu-projekti.info

You may also like...