Općina Oriovac: Zlatna medalja Rafaela Kolundžića za reprezentaciju Hrvatske

Ove se godine općina Oriovac može pohvaliti još jednim novim imenom u svijetu sporta. Ranije je ta čast pripala Jeleni Ivezić, košarkašici iz Radovanja koja igra za Hrvatsku košarkašku reprezentaciju, a ove se godine može spomenuti ime Rafela Kolundžića iz Slavonskog Kobaša koji je nastupio kao član hrvatske kajak-kanu reprezentacije.
Naime, pod vodstvom trenera Igora Krajine, na jakoj međunarodnoj regati u talijanskom Auronzu. U sastavu reprezentacije bili su Marko Jelkić i Emanuel Horvatiček (KKK „Belišće“), Josip Lenac (KKK „Hrvatska Kostajnica“), Marin Lipovac i Fabio Folvarek (KKK „Olimpik“), Rafael Kolundžić (KKK „Oriolik“) te Vanesa Tot i Darko Erceg (KKK „Marsonia“). Na regati su postigli odlične rezultate osvojivši ukupno 12 medalja; od toga, čak 8 medalja – 6 zlata i 2 srebra – osvojili su mladi kanuisti iz naše županije! (izvor: www.radioslavonija.hr)
U disciplini C2 1000m i 200m mladih do 16 godina, Rafael Kolundžić i Darko Erceg su osvojili zlatne medalje. U jakoj konkurenciji europskih mladih kanuista dvojac je zasluženo i samouvjereno prvi prošao ciljem. Darko je član K K K Marsonie iz Slav. Broda, a Rafael K K K Oriolika iz Slav. Kobaša. U disciplini C2 na 500 m Rafael je osvojio još jedno odličje, srebnu medalju. (izvor: www.slavonskikobas-kudmg.com)

You may also like...