Poziv na info dan, radionicu i panel raspravu na temu Financiranja projekata iz EU fondova

Udruga Eko Brezna provodi projekt Dobra klima za turizam u partnerstvu sa Sveučilištem u Slavonskom Brodu. Projekt ima za cilj provesti primijenjeno istraživanje o prilagođenosti turističke ponude u ruralnom području Slavonije i Baranje na klimatske promjene s ciljem izrade Prijedloga mjera za prilagodbu turističke ponude klimatskim promjenama u cilju ostvarivanja većih prihoda uz manji ekološki otisak.
 
17.6.2021. u 11:00 sati u Društvenom domu u Radovanju, održat će se info dan, radionica i panel rasprava na temu Financiranje projekata iz EU fondova koji sadržavaju komponente vezane uz prilagodbu klimatskim promjenama u razvoju i unapređenju ruralnog turizma.
U uvodu sudionike će se upoznati s projektnim aktivnostima i mogućnostima uključivanja te održati radionica na temu EU fondova i natječaja (poseban naglasak je na mjere ruralnog razvoja – za OPG-ove, ugostitelje koji se žele ili se bave razvojem ruralnog turizma), a na kraju kroz panel raspravu sudionici će se moći uključiti u diskusiju, pitanja za predavača i sl.
Uvodnu prezentaciju o projektu izvesti će Lidija Vukojević, voditeljica projekta.
Predavač na radionici i glavni panelist je Tiho Kovač, konzultant za europske fondove i ruralni razvoj.
Pozivamo sve zainteresirane OPG-ove i vlasnike ugostiteljskih objekata na ovaj događaj, radi boljeg upoznavanja s mogućnostima koje nudi razvoj ruralnog turizma.

You may also like...