Raspored regionalnih predstavljanje natječaja ministarstava

zaklada-slagalicaZaklada Slagalica, kao provedbeno tijelo Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za potrebe provedbe decentraliziranih natječaja, poziva udruge koje su programski usmjerene za rad s djecom i/ili mladima, koje promoviraju i razvijaju volonterstvo kao i udruge koje djeluju u području zaštite prava djece i podrške obitelji da se prijave na otvorene natječaje.

Predstavljanje natječaja za dodjelu financijskih podrški Zaklada Slagalica će održati

11. ožujka u Slavonskom Brodu u Županijskoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, s početkom u 11 sati.

Tom će se prilikom udruge kao potencijalni prijavitelji moći upoznati s pravilima natječaja i natječajnom dokumentacijom kako bi bili spremniji za prijavu na slijedeće natječaje:

  1. Natječaj za udruge koje djeluju u području smanjenja nasilja nad i među djecom i mladima (objavljen 14. veljače 2014.) za prioritetna područja:
    • Prevencija nasilja nad djecom i mladima – nadležno Ministarstvo socijalne politike i mladih
    • Prevencija vršnjačkog nasilja među djecom i mladima– nadležno Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Udruge sukladno ovom Pozivu, mogu prijaviti projekt
  2. Natječaj za financiranje programa lokalnih volonterskih centara (objava u ožujku 2014.)
  3. Natječaj za projekte usmjerene podršci obitelji i promicanju i zaštiti prava djece (objava u ožujku 2014.)

Predstavljanje natječaja provodi se u suradnji s Programom regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica Šalter te E-misija. Sudionici će biti upoznati s raznim oblicima razvojne podrške koju pružaju kroz regionalne Programe.

Predviđeno vrijeme trajanja predstavljanja je do 2 sata.

You may also like...