“TJEDAN EU FONDOVA” OD 24. DO 28. TRAVNJA 2017.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, organizira informativno-edukativni događaj pod nazivom „Tjedan EU fondova“ koji će se održati od 24. do 28. travnja 2017. u hotelu Sheraton u Zagrebu (Ulica kneza Borne 2).

Napominjemo da je došlo do promjene termina svečanog otvorenja, te će se svečano otvorenje „Tjedna EU fondova“ održati u hotelu Sheraton u Zagrebu (Ulica kneza Borne 2), u ponedjeljak 24. travnja 2017. godine s početkom u 09:30 sati.

Cilj ovog petodnevnog događanja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj. U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014. – 2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije.  

Treći dan Tjedna EU fondova, 26. travnja, rezerviran je za predstavljanje Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020. Ministarstva poljoprivrede, a početak programa je u 9.00 sati, u hotelu Sheraton u Zagrebu (Ulica kneza Borne 2).

Program Tjedna EU fondova dostupan je ovdje.*  

Za sudjelovanje na ovom događaju potrebno je prijaviti se putem online obrazaca koji se nalaze u nastavku i to,  sukladno interesu i mogućnostima za sudjelovanje, za svaki dan posebno.

1. dan – Svečano otvorenje Tjedna EU fondova, dodjela nagrada za Najuspješniji lokalni EU projekt i panel rasprava „Provedba EU fondova i budućnost kohezijske politike“**
2. dan – „Europska teritorijalna suradnja“
3. dan – „Program ruralnog razvoja“
4. dan – „Operativni program Konkurentnost i kohezija“
5. dan – „Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali“  

Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja događaja za koji ste se prijavili.   

* Program nije u cijelosti potvrđen stoga su moguće manje izmjene.
** Sudjelovanje u programu moguće je uz pozivnicu.

 

Izvor: http://www.apprrr.hr

You may also like...