U Čaglinu održana Info radionica o mogućnostima prijave projektnih prijedloga na natječaje iz PRR RH

U četvrtak, 09. veljače 2017. godine LAG Posavina je u Čaglinu održao Info radionicu “Mogućnosti prijave projektnih prijedloga u okviru provedbe LRS LAG-a Posavina i Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.” svim zainteresiranim korisnicima iz tog kraja.

Djelatnici LAG-a su predstavili mjere i podmjere na koje se korisnici mogu prijaviti, kako na nacionalnoj tako i na razini LAG-a sa financijskim sredstvima odobrenim od Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju za provedbu LRS LAG-a Posavina. Nazočnim potencijalnim korisnicima su predstavljeni svi koraci koji se trebaju poduzeti da bi se prijavilo na natječaje te su upoznati sa cijelim postupkom, uvjetima prihvatljivosti, prihvatljivim ulaganjima i svim ostalim preduvjetima koje je potrebno ispuniti da bi se moglo pristupiti natječajima i ostvariti zatraženu potporu.

Načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač je pozdravio sve prisutne te poručio kako je ovaj kraj  u velikoj mjeri orijentiran poljoprivredi. Tako da postoje preduvjeti za domaće poljoprivrednike u ostvarivanju velikih potpora iz predstavljenih mjera.

You may also like...