Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski sufinancirat će studente s područja Općine Oriovac

Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski iz Zagreba osnovana je 2008. godine kao logičan nastavak srednjoškolskog obrazovanja za poduzetništvo. Sukladno deklariranoj viziji i jednom od ključnih strateških ciljeva (društvena uključenost), Viskoka škola odlučila je Darovnicom od 13.500,00 kn (4.500,00 kn godišnje) za preddiplomske stručne studije (godišnji iznos školarine je 22.000,00 kn), odnosno 10.000,00 kn (5.000,00 kn godišnje) za specijalističke diplomske stručne studije (godišnji iznos školarine je 26.000,00 kn) sufinancirati studente s područja naše Općine za upis u akademsku godinu 2017./2018.

Preddiplomski stručni studiji su:

  • ekonomija poduzetništva
  • poslovno upravljanje – smjer Globalna logistika

Specijalistički diplomski stručni studiji su :

  • managament malih i srednjih poduzeća
  • projektni managament

Darovani iznos student može koristiti upisom na redovni, izvanredni ili online studijski program u Zagrebu ili u domicilu ( online ). Studentima koji su iz osobnih razloga prekinuli studiranje na ovaj način je omogućen nastavak visokoškolskog obrazovanja. Za sve kandidate koji su završili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje također je omogućen upis na studij uz posebno dizajniran predprogram kreiran temeljem suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite zamjenici načelnika Željki Čorak.

 

Izvor: oriovac.hr

You may also like...