Poziv na online radionicu za pripremu pilot projekta pametnog turizma u Hrvatskoj

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske poziva Vas na online radionicu za pripremu pilot projekta pametnog turizma u Hrvatskoj vezanog za područje Mediterana koje se provodi u sklopu projekta SMARTMED.

Nastavak je to aktivnosti započete u listopadu 2020. godine u sklopu online panel rasprave „Izazovi i prilike za razvoj pametnog turizma u Hrvatskoj“ u kojoj ste imali važnu ulogu pri razmjeni ideja i vrijednih primjera razvoja pametnog turizma na lokalnim razinama.

Radionica za pripremu pilot projekta razvoja pametnog turizma održat će se u utorak, 27. srpnja 2021. godine s početkom u 13 sati, a okupljenim sudionicima predstavit će se POSLOVNI MODEL RAZVOJA PAMETNOG TURIZMA koji je nastao, među ostalim, na temelju zaključaka s ranije navedenog panela.

Srž poslovnog modela razvoja pametnog turizma u Hrvatskoj i na Mediteranu čine razvojni ciljevi i mjere od kojih će na radionici predstaviti „platforme za suradnju“, jednu od ključnih mjera poslovnog modela pametnog turizma. Predstavljanje će se održati u formi online radionice koja će istovremeno biti i priprema za provedbu pilot projekta vrijednog gotovo 1,1 milijuna kuna koji će provoditi Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske u okviru projekta SMARTMED.  

Program radionice možete vidjeti u privitku, a svi će registrirani sudionici prije održavanja radionice dobiti poveznicu za spajanje na online događanje te okvirne teme i pitanja koja će se obrađivati na događaju. Potporu u organizaciji i provedbi projekta pruža Apsolon, vodeća regionalna tvrtka za poslovno savjetovanje.

Svi zainteresirani za ovaj događaj mogu se prijaviti putem PRIJAVNOG OBRASCA (klik na poveznicu)

NAPOMENA: Prijave su otvorene do četvrtka, 22. srpnja 2021. godine. 

Zainteresirani sudionici radionice dobit će priliku dodatno proširiti svoje znanje o pametnom turizmu jer će, kao dio aktivnosti provedbe pilot projekta, Ministarstvo turizma i sporta ove jeseni organizirati i besplatne edukacije namijenjene dionicima iz sektora turizma kako bi se olakšala primjena modela pametnog turizma.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

You may also like...