Svečano obilježen dan općine Oriovac

Općina Oriovac svečano obilježila svoj dan u petak, 21.04.2017.g.  Nakon svete mise i polaganja vijenaca kod spomenika braniteljima u oriovačkom parku, održana je svečana sjednica na kojoj je načelnik Antun Pavetić okupljenima podnio izvješće o učinjenom u prethodnom mandatu.

Načelnik Antun Pavetić je najavio i slijedeće projekte – Prvi prioritet je osigurati mladim obiteljima najkvalitetniju brigu za djecu  u novom dječjem vrtiću, danas za upis u vrtić imamo liste čekanja, čime se želim pohvaliti, to je najbolji pokazatelj ostanka mladih u našoj Općini.  Pri završnoj fazi pregovora smo s austrijskim  gospodarstvenicima koji dolaze u industrijsku zonu „Čaplja“, krenuli smo s izgradnjom nove gospodarske zone poljoprivredne namjene u Slavonskom Kobašu. Plan je  modernizirati  javnu rasvjetu u naseljima gdje je modernizacija potrebna i kanalizaciju u svim naseljima Općine kroz  projekt „Slavonski Brod III“ –

Svečanosti obilježavanja dana općine nazočili su saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović, župan Danijel Marušić, županijski pročelnici Klara Šćuka i Ivan Lukić, te načelnici susjednih općina.

 

Izvor: http://www.oriovac.hr

You may also like...